Zakonet tuaja të përditshme janë vendime të vogla që përbëjnë shumën e jetës suaj. Nëse shtoni shumë nga këto zakone të pashëndetshme në stilin tuaj të jetesës, ato shtohen me kalimin e kohës dhe mund të jenë shkatërruese për jetën tuaj, në vend që t'ju ndihmojnë të lulëzoni. Megjithatë,...
A jeni zgjuar ndonjëherë nga një ëndërr që dukej aq reale, saqë iu është dashur pak kohë për t'u rikuperuar dhe për t'u kthyer në realitet? Asgjë nuk mund të duket më e vërtetë sesa kur ëndërroni se partneri juaj ju tradhton. Edhe pse partneri juaj në të vërtetë...
Kur ke lindur ti? Po motra, vëllai? Shumica lindin natën. Ndaj për ta shpjeguar këtë që duket si fenomen, është kryer një studim. Gjithçka vjen nga epoka e shpellave dhe mamuthëve Mund të ketë një arsye evolucionare pse foshnjat lindin natën. Mund të ketë qenë më e sigurt për paraardhësit që...
Prindërit kanë përgjegjësi të mëdha Kur bëhet fjalë për prindërimin, ka shumë gjëra që prindërit duhet të kenë parasysh. Çfarë duan fëmijët? Përveç dashurisë dhe mbështetjes, fëmijët duan të kuptohen dhe dëgjohen. Mos i hidhni poshtë lutjet e tyre, vetëm sepse janë fëmijë. Mos i lini fëmijët të marrin vendime Si prind, ju mund...
Jo rastësisht muret e shtëpisë, të makinës, të veshjeve i përzgjedhim. Ato tregojnë se si ndihemi. Sot, do kesh mundësinë të përballesh me 8 ngjyra. Shikoje këtë foto. Nëse do të jepej mundësia të shtypje njërin buton për të bërë një ndryshim në jetën tënde, cilën ngjyrë do të...
Letra higjienike duket sikur është objekti më steril në tualet, por nuk është kështu. Në shumë vende aziatike, njerëzit as nuk e kanë atë në tualetet e tyre. Mund të irritojë zonën intime. Është gjithmonë e rëndësishme të lexoni etiketat kur blini një produkt të caktuar, dhe megjithëse letra higjienike është...
Mes shumë peshqirëve me ngjyra ka një qenush të lezetshëm, koha e vënë në dispozicion për zgjidhjen e testit është vetëm 5 sekonda, ndaj hapni mendjen, përqendrohuni dhe vëzhgoni me kujdes imazhin për të gjetur qenushin e fshehur. Ky test shumë i ndërlikuar është krijuar me qëllimin që t’ju...
Buda është një nga paraardhësit e mendimit të thellë. Një numër i madh njerëzish shkojnë në atdheun e Budës dhe përpiqen të kuptojnë të vërtetën që iu zbulua atij. Në këtë video, kemi mbledhur citate dhe thënie të Budës, të cilat duhet të mbahen mend për gjithë jetën! Nuk ka...
Viti i Ri është festa e urimeve dhe dëshirave më të mira, shoqërimit, argëtimit, ngritjes së dollive, tryezave të begatshme dhe shkëmbimit të dhuratave të ndërsjella. Kësaj feste njëkohësisht dhe në mënyrë të njëjtë i gëzohen të gjitha brezat: fëmijët, të rinjtë, si dhe të moshuarit, sikur ata që...
Telefoni celular tashmë është kthyer në objektin e pandashëm dhe shumë të nevojshëm për secilin prej nesh. Duke qenë kaq i nevojshëm, është mirë të kemi një bateri plot përgjatë gjithë ditës. Studimet e fundit kanë treguar se gjatë gjithë kësaj kohe, kemi qenë duke e karikuar gabim aparatin celular....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com