Dylli ose flluska e panevojshme e veshit, siç është termi shkencor, duhet të hiqet në mënyrë natyrale dhe jo me përdorimin e një shtupe pambuku, pasi gjendja mund të përkeqësohet ose të shkaktojë infeksion. Edhe cila është mënyra më e sigurt dhe më e natyrshme për të larguar këtë...
Studime të shumta janë bërë në lidhje me efektin e kafesë dhe çajit tek personat diabetikë ose tek ata, që vuajnë nga sëmundjet e zemrës. Studimi më i ri, i bërë së fundmi tregon se njerëzit, që vuajnë nga tipi 2 i diabetit gjithashtu mund t’i kenë këto përfitime. Pirja...
Të gjithë herë pas here kemi kaluar një periudhë kur e kemi të vështirë të flemë. Pagjumësia është një problem shumë i zakonshëm që prek njeriun modern. Rreth 25% e të rriturve vuajnë nga pagjumësia, ndërsa përqindja e atyre që flenë 5 orë ose më pak çdo natë arrin në...
Deti na ofron shumë minerale të duhura për organizmin tonë, ndaj të përpiqemi t’i shfrytëzojmë sa më mirë. Ja përse, të kaloni pushime në det gjatë verës është e shëndetshme Dielli, jodi dhe uji i kripur janë elementë shumë të mirë...
Deti na ofron shumë minerale të duhura për organizmin tonë, ndaj të përpiqemi t’i shfrytëzojmë sa më mirë. Ja përse, të kaloni pushime në det gjatë verës është e shëndetshme Dielli, jodi dhe uji i kripur janë elementë shumë të mirë...
Shkenca dhe mëngjesi shpesh janë kontradiktorë. Nga njëra anë, industria e ushqimit bëri që mëngjesi të jetë vakti më i rëndësishëm i ditës, përkundër faktit se anashkalimi i tij nuk ka me të vërtetë pasoja të këqija. Nga ana tjetër, një mëngjes cilësor mund të përmirësojë gjendjen...
Shkenca dhe mëngjesi shpesh janë kontradiktorë. Nga njëra anë, industria e ushqimit bëri që mëngjesi të jetë vakti më i rëndësishëm i ditës, përkundër faktit se anashkalimi i tij nuk ka me të vërtetë pasoja të këqija. Nga ana tjetër, një mëngjes cilësor mund të përmirësojë gjendjen...
Shkenca dhe mëngjesi shpesh janë kontradiktorë. Nga njëra anë, industria e ushqimit bëri që mëngjesi të jetë vakti më i rëndësishëm i ditës, përkundër faktit se anashkalimi i tij nuk ka me të vërtetë pasoja të këqija. Nga ana tjetër, një mëngjes cilësor mund të përmirësojë gjendjen...
Ndaj zgjidhni ushqimin që do të ketë efekt freskues gjatë ditëve të nxehta të verës. Reagimi i trupit ndaj temperaturave të ngritura është ulja e temperaturës së trupit me djersitje. Dehidratimi dhe efektet e tjera anësore mund të ndodhin si një efekt negativ i mekanizmit mbrojtës natyror të trupit. Në verë...
Egjiptianët mbanin çadra papirusi dhe pendë, të cilat shërbyen si simbol i statusit të tyre, dhe i hapnin ato me kujdes për të mos e zemëruar perëndinë e diellit. Macet e zeza dhe pasqyrat e copëtuara janë në të njëjtën kategori si çadra e shtëpisë. Për kaq shumë kohë, besohet...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com