Kuriozitete Archives - Page 3 of 14 - Tema e Ditës
Dashuria nuk është gjithmonë e lehtë për t’u kuptuar, edhe kur bëhet fjalë për ndjenjat e tua. Por ka edhe spekulime intriguese që me shumë gjasa na ndihmojnë që t’i shohim gjërat e zakonshme nga një tjetër perspektivë. Pra, pse njerëzit e zgjuar e kanë aq të vështirë të bien në...
A keni qenë ndonjëherë kurioz për mënyrën se si foshnja zhvillohet kaq shpejt dhe plotësisht në barkun e nënës? Epo, kjo video e pabesueshme e tregon të gjithë procesin në më pak se 5 minuta. Videoja është marrë përmes një dritareje të kompjuterizuar, të shpejtë dhe shumë të saktë që...
Disa pajisje mund të fiken dhe të lihen në prizë vetëm kur dilni nga shtëpia për një periudhë të gjatë kohore, ndërsa të tjerat duhet të hiqen plotësisht nga priza, pjesërisht për siguri dhe pjesërisht për të kursyer para sepse disa prej tyre konsumojnë energji elektrike edhe kur janë...
Sot provohet biologjikisht se gratë jetojnë 6-7 vite më tepër se burrat; burrat 78 vjeç dhe gratë 85 vjeç; kanë madje cilësi shëndeti më të mirë se burrat si më poshtë: Francë (64.2 vjet – gratë, 62.4 vjet- burrat) Populli ynë thotë se gratë ankohen por burrat vdesin! Kjo ndodh që...
Keni pyetur ndonjëherë se pse disa vezë janë të bardha dhe disa kafe? Ngjyra e vezës zakonisht varet nga ngjyra e pulës. Me fjalë të tjera, pula të bardha bëjnë vezë me guaska të bardha dhe pulat me pupla të kafe bëjnë vezë me guaska kafe. Por ka edhe përjashtime nga...
Ata të dy ishin njoftuar gjatë kohës kur Enver Hoxha ishe mësues në Korçë, dhe më vonë e zyrtarizuan lidhjen mes familjesh, kur edhe Mbreti Zog ishte pajtuar që ata të dy të martoheshin, ku kishin vendosur të fejoheshin në pranverën e vitit 1939, shkruan Gazeta Metro Mirëpo, pas konfl1ktit...
Vendndodhja e kopsave të burrave është e ndryshme me atë të grave. Edhe pse ndoshta nuk i keni dhënë shumë interes, arsyeja pse janë në kahe të kundërta është vërtetë interesante. Matt Lauer dhe Savannah Guthrie kanë shpjeguar arsyen gjatë emisionit “What’s Trending”. Sipas tyre, stilet e ndryshme të këmishave...
Namin e “ don zhuanit” në Europë e kanë italianët, por francezët duket se po ua marrin në kthesë këtyre të fundit, titullin “Latin lover” Sipas një klasifikimi të Gleeden.com, rrjet social që i është dedikuar takimeve jashtë martese, “kryeqyteti Evropian i tradhëtisë” është Parisi. Ky qytet është i njohur...
Nga studimet e fundit del se kohëzgjatja ideale e një marrëdhënie te mire seksuale, ku kenaqe edhe mashkulli, edhe femra, është 13 minuta. Por mbi të gjitha, rëndësi ka cilësia e kënaqësisë. Në raportet intime nuk ka vend për receta, as për sa i përket kohëzgjatjes së një raporti. Natyrisht,...
Një mister i vjetër në dizajnin e veshjeve janë kopsat e këmishës te femrat dhe meshkujt në anë të ndryshme. Kopsat e meshkujve janë në të djathtë, kurse të femrave në të majtë. Më poshtë do të shikoni listën e disa prej përgjigjeve, që të shuani kuriozitetin rreth...