Kuriozitete Archives - Page 14 of 14 - Tema e Ditës
Nga studimet e fundit del se kohëzgjatja ideale e një marrëdhënie te mire seksuale, ku kenaqe edhe mashkulli, edhe femra, është 13 minuta. Por mbi të gjitha, rëndësi ka cilësia e kënaqësisë. Në raportet intime nuk ka vend për receta, as për sa i përket kohëzgjatjes së një raporti. Natyrisht,...
Nuk është e lehtë për të gjetur dashurinë e vërtetë, por kur ta takoni atë, a mund ta njihni? Ka disa sekrete që ne duam të zbulojmë për t’ju ndihmuar të kuptoni nëse partneri juaj me të vërtetë ju do. Këtu janë 6 gjëra që burrat bëjnë vetëm me...
Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20-tave, por jo! Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se femrat janë shumë më të interesuara për seks, në të 30-tat dhe 40-tat e tyre. Edhe pse këto ishin rezultatet,...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com