Aktualitet Archives - Page 2133 of 2133 - Tema e Ditës
Ardian Nezha Kryeprokurori i Elbasanit, emëruar në këtë detyrë vetëm pak kohë nga Arta Marku ka dhënë sot dorëheqjen. Prokurori Nezha konfirmoi largimin e tij nga detyra. Nezha ka bërë të ditur se vendimi i tij lidhet me arsye shëndetësore, por sipas burimeve, lëvizja e tij është taktike, pasi ai pritet...
Drejtori i Policisë së Shtetit Ardi Veliu, ka vendosur ti rikthejë motorin e policisë ish-efektivit, Xhemil Haluli, i cili tashmë ka edhe certifikatën e pronësisë. Ka qenë ish Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, i cili vendosi që Xhemil Halulit pas 45 viteve shërbim në polici t’i dhurohej në ceremoninë e...
Bashkia e Tiranës ka rihapur programin e kredive të buta për familjet dhe çiftet e reja që duan të blejnë një shtëpi. Rreth 500 familje të pastreha do të kenë mundësi që të përfitojnë subvencionim të interesave të kredisë për blerjen e një banese. Në mbledhjen e sotme të Këshillit...