Pasi la sqetullat me qime, modelja e faqes për të rritur habit me deklaratën: Nuk përdor deordorant pasi… (FOTO)

Edhe pse në Mbretërinë e Bashkuar temperaturat kanë kapur rekord të ri, një modele ka vendosur që të mos përdorë deordorant. Ajo është Fenella Fox dhe është shprehur se i pëlqen era e djersës së saj, e prandaj nuk përdor erëra të tjera.

28-vjeçarja nga Worcester ka marrë fillimisht vëmendjen kur u shfaq me sqetullat e saj me qime.

Ndërsa tani modelja e faqes për të rritur “OnlyFans” ka zbuluar se nuk përdor deodorant që kur vendosi të rrisë qimet në sqetull, pesë vjet më parë.

“Unë e dua aromën natyrale të sqetullave të mia dhe rrallëherë mbaj deodorant. Besoj se dieta jonë dhe mënyra e jetesës luan një rol të madh në mënyrën se si ne kemi erë natyrale. Uroj që më shumë njerëz të mësojnë të përqafojnë aromën e tyre natyrale në vend që ta maskojnë atë me aroma të panatyrshme”, ka thënë e reja.