“Shkatërroi çdo gjë në shtëpi”/ Arrestohet prifti për dhunë në familje, tmerroi gruan pasi…

Një prift ka rënë në prangat e policisë në Greqi, pasi akuzohet për dhunë në familje.

Sipas mediave greke, prifti është arrestuar pas alarmit të ngritur nga gruaja e tij e cila deklaroi se ishte tmerruara me sjelljen e tij agresive dhe të dhunshme. Sipas informacioneve prifti e ka kthyer shtëpinë mbrapsht, duke hedhur çdo send në tokë, e për pasojë gruaja telefonoi linjën SOS.

Ndërkohë dyshohet se gruaja më parë është dhunuar fizikisht, pasi në trupin e saj janë gjetur shenja që dyshohet se janë shenja dhune.

Dioqeza e Shenjtë e Dimitriados ku prifti punonte ka mbajtur qëndrim kundër dhunës në familje , ndërsa këshillojnë gratë që të mos tolerojnë dhunën psikologjike, verbale, fizike.