Deputetes Jorida Tabaku i ndodh incìdenti i papritur në shkallët e Kuvendit (VIDEO)

Takat kanë “tradhtuar” deputeten e PD, Jorida Takabu teksa ecte në korridorin e Kuvendit për tu ulur në vendin e saj.

Në një moment, deputetja pengohet tek shkallët dhe për pak rrëzòhet, por arrin të mbahet tek tavolina.

Ajo shikohet duke qeshur, ndërsa qetëson kolegët duke u konfirmuar se është mirë.