Alban Skënderaj tregon tre momentet më të vështira të jetës së tij!

Në një intervistë ndryshe sonte në “A Live Night”, Alban Skënderaj tha se momenti kur mori vesh se nëna e tij vùante nga një s3mundje të pàshërueshme ishte momenti më i vështirë i jetës së tij.

Në të njëjtën kohë, ai mori vesh edhe se Miriami ishte shtàtzënë por nuk mbaron me kaq. Pas një muaji vëllai i vogël i Albanit, pësoi àksident të r3ndë, për pasojë qëndroi tre javë në k0ma.

Albani rrëfen se i përballoi në të njëjtën kohë këto tre ngjarje me dy emocione të kundërta dhe për të ishte shumë e vështirë.

“Momenti më i vështirë është patjetër kur mora vesh që mami ishte s3murë nga s3mundje e pàshërueshme. Mora vesh që Miriami ishte shtàtzënë, priste një fëmijë gjëja më e bukur e jetës time, pas dy muajsh mora vesh s3mundjen e mamit, drama më e madhe e jetës time. Të gjithë përballemi me drama në jetë, herët apo vonë. Pas një muaji, vëllai im i vogël që unë jam shumë i lidhur pëson një àksident shumë të r3ndë, dy-tre javë në k0ma. Miriami sihte gati për të lindur, mami nuk ishte mirë po trajtohej dhe vëllai në k0ma. Gjithçka mund të na sjellë kjo jetë dhe duhet të jemi gati, por ai ishte moment i jashtëzakonshëm. Dy emocione aq të kundërta. Miriami në muajin e 8, vëllai në shtrat, mami në gjendje shumë të r3nde dhe unë po i ndiqja që të tre. Mbaj mend që ka qenë shumë e vështirë”, tregoi Albani sonte në “A live Night”.