Fotot e Arjola Demirit në krah të ish-bashkëshortit 10 vite më parë, nuk keni për ta njohur

Aktorja e njohur Arjola Demiri është aktualisht pjesë e spektaklit Big Brother Vip. Gjatë kësaj shfaqjeje Demiri ka treguar edhe për marrëdhënien e vështirë të saj me ish-bashkeshortin Alex Boshnjaku.

Arjola u rrëfyë se Qemali i njohur si Ajax aktualisht, e ka dhuùnuar fizikisht duke i shkaktuar asaj d3presion dhe mendim për të vràrë veten. Rezulton se Boshnjaku, Qemali apo Ajaxi pak rëndësi ka, është emër i njohur në botën e kr1mit. Kjo pasi emri i tij u përmend në màsakrën e ish-Bllokut në tetor 2018 ku mbeti i vràrë Fabiol Gaxha dhe u plàgosën Ervis martinaj dhe Eljon Hato. Boshnjaku u akùzua për mos kallëzim kr1mi dhe dyshohet se është mik i Ervin Matës.
Këto janë foto të çftit Demiri dhe Boshnjaku të para 10 viteve kur të dy kanë dalë së bashku. Vihet re se Arjola Demiri atëherë ka qenë mjaft ndryshe nga ajo që është sot, madje është vështirë për ta njohur.