“Unë lidhem me shpirtrat”, parashikuesja shqiptare e fatit i lë të gjithë pa fjalë me ato që tregon: E kam të lindur! (VIDEO)

Parashikuesja shqiptare e fatit, Irini Kakacaj shprehet se lidhet me shpirtrat dhe është në gjendje të zbulojë të ardhmen.
Në një intervistë për emisionin ‘Expuls’ ajo tha se ka bërë shumë parashikime që kanë rezultuar të sakta, si për shembull, Irini tha se ka parashikuar sëmundjen e mbretëreshës Elizabeta, apo tërmetin e fuqishëm në Greqi.
Irini tregoi se të parashikosh, nuk mund ta mësosh, por kjo gjë është vetëm e lindur, të paktën sipas saj.

E pyetur nga gazetari nëse ajo komunikon me shpirtrat, ajo tha: “Po, kjo është ajo që unë bëj”.

VIDEO => https://www.youtube.com/watch?v=x4A0I498xiM