“Nuk po shohim rritje rrogash”, Rama i përgjigjet qytetares, tregon kur do ketë rritje pagash

Kryeministri Edi Rama u është përgjigjur pyetjeve të qytetarëve në lidhje me krizën energjetike.
Qytetarja: Nuk po shohim rritje rrogash siç e keni premtuar

Kryeministri Edi Rama: Rrogat rriten kur bëhen buxhetet, do të rriten vit pas viti që deri vitin tjetër do të shkojë në 320 mijë lekë dhe do të bëjmë çmos që deri në përfundimin e mandatit tonë të shkojnë në 400 mijë lekë.