I riu nuk heq dorë, pas nepërkës i fut kobrën bashkëshortes në krevat, humb jetën 25-vjeçarja

Një 28-vjeçar në Kollam të Indisë është dënùàr me bur.gim të përjetshëm pasi akùz0het për vr.àsjen e gruas së tij, në mënyrën më makà.br3.

Sipas mediave të huaja i riu vendosi një gjarpër kobra në krevatin e saj dhe priti derisa ai ta pickonte për vd3kje bashkëshorten e tij 25-vjeçare.

Kjo nuk ishte hera e parë që 28-vjeçari tentonte të vr1ste bashkëshortjen e tij pasi edhe më herët kishte bërë të njëjtën gjë, por gjarpri i radhës së parë kishte qenë nepërke dhe mjekët arritën ta shpëtonin të renë.

Hetuesit arritën të zbulojnë se ngjarja nuk ishte aks1dentale pasi kontrolluan telefonin e 28-vjeçarit ku zbuluan bisedat e tij me tregtarët klandestinë të reptilëve.