Zgjidhni një letër dhe merrni një mesazh nga Engjëlli juaj mbrojtës

Në tre letrat e treguara në imazhin e mësipërm janë shkruar mesazhe të veçanta nga engjëjt mbrojtës të cilët kanë fuqinë të qetësojnë zemrën tuaj dhe t’ju japin sigurinë që ju nevojitet për ta përfunduar vitin tuaj në paqe me veten dhe jetën.

Letra 1: Kjo letër ju thotë të shikoni jetën tuaj ndryshe. Ju mund të ndiheni thellësisht të pakënaqur me realitetin tuaj aktual, por kjo nuk do të thotë që jeta ka qenë e keqe, thjesht nuk po i shihni gjërat ashtu si duhet. Ka shumë gjëra të mira dhe njerëz të mirë përreth jush, dhe kohët e vështira nuk duhet të përcaktojnë lumturinë tuaj. Lini mënjanë atë që dëshironi të ndodhë dhe analizoni atë që tashmë po ndodh në rrugën tuaj, me siguri do të gjeni se ka shumë arsye për të qenë mirënjohës dhe të lumtur. Ndryshimi i perspektivës suaj mund të ndryshojë jetën tuaj, mbajeni mend.

Letra 2: Ju gjithmonë e keni konsideruar veten si një person të vetmuar dhe kurrë nuk jeni hapur vërtet për asnjë lloj marrëdhënieje sepse besoni se në fund do të jeni gjithmonë vetëm. Eshtë e vërtetë që rruga mund të jetë e vetmuar ndonjëherë, por gjithmonë do të jeni vetëm nëse kjo është ajo që dëshironi. Shpesh është qëndrimi ynë ai që na bën të vetmuar dhe i pengon njerëzit e tjerë të hyjnë në jetën tonë. Mos e lini zemrën aq të mbyllur për përvojat e reja, mund të shpërdoroni kështu shumë raste të veçanta për të ditur kuptimin e vërtetë të shoqërimit. Jepini jetës një votëbesim.

Letra 3: Ju keni një zakon negativ të nënvlerësimit të vazhdueshëm të vetes, duke besuar se nuk jeni aq të aftë dhe të fortë sa të tërhiqni vëmendjen e të dashurve ose qëllimet që keni vendosur për veten tuaj, dhe kjo ju pengon të eksploroni potencialin tuaj të vërtetë. Kuptoni që jeni shumë më të veçantë nga sa mund ta imagjinoni. Ju jeni të pajisur me cilësi të jashtëzakonshme dhe keni absolutisht gjithçka që ju nevojitet për të qenë të lumtur. Mos e harroni atë. Vështirësitë janë normale dhe u vijnë të gjithëve, prandaj mos i lini t’ju pengojnë të ecni përpara, sepse jeta do të jetë akoma shumë e bukur për ju. Besoni në veten tuaj.