Një burrë i ofendon gruan, kryeministri kanadez Justin Trudeau ia kthen në mënyrë epike (VIDEO)

Kryeministri kanadez Justin Trudeau është dalluar për natyrën e tij, tejet sportive, por ditën e djeshme ai i është kundërpërgjigjur shpejt një burri që e pengoi përderisa po bëhej gati për të dhënë një deklaratë në mjedis të hapur.

Trudeau ishte gati të fillonte kur një burrë filloi t’i fliste nga larg me gjuhë fyese. Ndonëse fillimisht e injoroi, Trudeau nuk qëndroi i heshtur, kur burri ia ofendoi bashkëshorten.

Burri madje e kërcënoi kryeministrin kanadez, duke i thënë: “Eja, ja ku jam. F***! Ti jashtëqitje pulash! Ku është gruaja jote? Kam dëgjuar se është lav***.”

VIDEO=> <iframe src=”//content.jwplatform.com/players/avEMScs4-XLzx33eA.html” width=”480″ height=”270″ frameborder=”0″ scrolling=”auto”></iframe>

Trudeau ia ktheu: “A nuk ka ndonjë spital ku do të duhej të shkoje në këto momente?”, shkruan Independent.

Ndryshe, Trudeau ka pësuar rënie të përkrahjes në anketa para zgjedhjeve dhe pushteti i rrezikohet nga kandidati konservator i opozitës, Erin O’Toole.