“Shkurton me 3 orë rrugën nga Tirana në…”, kryeministri Rama publikon pamjet dhe jep lajmin fantastik (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë në rrjetet sociale pamjet nga hapja e tunelit të Skërfices në rrugën Kardhiq-Delvinë.

Një vepër infrastrukture kjo që shkurton me 3 orë rrugën nga Tirana në Sarandë.
“Pamjet e momentit të hapjes së tunelit të Skërficës në rrugën Kardhiq-Delvinë

Përfundimi i kësaj vepre infrastrukturore shkurton me 3 orë rrugën nga Tirana në Sarandë

#SkaKohëPërPushim”, shkruan Rama.

VIDEO => https://www.facebook.com/watch/edirama.al/