Njihuni me Këmbimin Valutor, 31 Korrik 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë Franga Zvicerane ka shënuar rritje.
Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:
Dollari: Blihet 101.9 Shitet 102.8
Euro: Blihet 121.3 Shitet 122

Paundi Britanik : Blihet 141.7 Shitet 143

Franga Zviceriane: Blihet 112 Shitet 113.1