Në lule të rinisë, humb jetën e reja shqiptare nga përmbytjet në Gjermani (EMRI)

Thellohet bilanci i v1kt1mave nga përmbytjet e frikshme në Gjermani dhe vende të tjera të Europës perëndimore.

Mes v1kt1mave të shumta dhe pas çiftit nga Kosova, ka humbur jetën një tjetër shqiptare nga Kaçaniku. Bëhet fjalë për të renë Vanesa Koxha.

Lajmin për vd3kjen e saj e ka bërë të ditur babai i saj, Emin Koxha, përmes një postimi në Facebook.