“Gjetje e bukur”, kryeministri Rama surprizohet nga të rinjtë korçarë (FOTO)

Kryeministri Edi Rama është surprizuar nga gjetja e të rinjve korçarë, të cilët kanë realizuar bibliotekë në natyrë.

“MIRËMËNGJES

dhe me këtë gjetje të bukur të të rinjve korçarë, Bibliotekën e Natyrës, ju uroj ta kaloni sa më mirë fundjavën”, shkruan Rama.

FOTO => https://www.facebook.com/edirama.al/posts/10158925678801523