Shkarkimi i Voltana Ademit/ Gjykata e Tiranës i jep gôditjen Pjerin Ndreut

Gjykata e Tiranës ka gjetur disa të meta në mbledhjen e Shoqatës së Bashkive, duke e kthyer mbrapsht kërkesën për regjistrimin e saj dhe duke kërkuar plotësimin e disa të metave që lidhen me llogaritjen e votave, mënyrës se si është thirrur mbledhja e jashtëzakonshme.