Mevlanit i ndodh e papritura, ish-konkurrenti sqaron publikisht ndjekësit

Rrjetet sociale janë kthyer në mjetin më të rëndësishëm te persoanzheve publik ku mësohet se ç’ndodh me jetën e tyre private e shumë detaje për atë profesionale.

E për më tepër për personazhet mjaft të famshëm të “Përputhen” që Instagram është ktheyr në një burim kryesor të ardhurash. Por Mevlani së fundmi është zhdukur nga Instagrami dhe llogaria e tij nuk rezulton në këtë rrjet.

Ai ka dhënë një shpejgim për ndjekësit në TikTok duke sqaruar se nuk e ka mbyllur ai llogarinë e tij, por diçka ka ndodhur.

“Miqtë e mi të dashur, momentalisht Instagrami im rezulton i mbyllur. Sot në mengjes nuk e di çfarë ka ndodhur akoma. Arsyet akoma nuk i di. Shpresoj ta rikthej sa më shpejt”, shprhet Mevlani.