Jam bullîzuar shumë”, këngëtarja e njohur shqiptare flet për të kaluarën e saj dhe ka një mesazh të fuqishëm

Këngëtarja e njohur shqiptare, Enca ka ndarë me ndjekësit eksperiencën e saj të bullîzmit. Ajo ka treguar se është bullîzuar si në mënyrë të drejtpërdrejtë, ashtu dhe në internet.

Në një status në Instastory, këngëtarja ka shkruar se e di sa vlen dhe prandaj ia ka dalë mbanë: Jam bullizuar shumë, por unë e di vlerën time dhe kush jam, ndaj s’ma ka ndjerë ndonjëherë. Kështu duhet të bëni dhe ju!

Më tej, Enca ka rrëfyer se ata njerëz që e kanë bullizuar në të shkuarën, sot i përgjërohen për autografe.

“Njerëzit që më kanë bullizuar në të kaluarën, tani më përgjërohen për mesazhe, audio, foto, autografe për kushërinjtë, motrat, vëllezërit apo fëmijët e tyre, që më duan. Kjo mund të jetë historia jote gjithashtu! Vazhdoni të shkëlqeni mbretër dhe mbretëresha”, ka shkruar ajo.