Njihuni me Këmbimin Valutor, 04 Maj 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Frangës Zvicerane . Ndërkohë Dollari dhe Paundi Britanik dhe kanë shënuar rritje.
Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:
Dollari: Blihet 101.8 Shitet 102.5

Euro: Blihet 122.8 Shitet 123.3

Paundi Britanik : Blihet 141 Shitet 142.3

Franga Zviceriane: Blihet 111 .3 Shitet 112.1