Rama tregon këmbënguljen për të marrë vaksinat: Isha gati t’i ulesha në gjunjë atij…

Kryeministri Edi Rama ka treguar se ka qenë shumë këmbëngulës për të arritur marrëveshjen me kompaninë Pfizer për marrjen e vaksinës anti-COV 1D.

Ai tha se e kishtë marrë parasysh që t’i ulej në gjunjë para derës drejtorit të Pfizer dhe t’i thoshte që nuk ikte pa marrë vaksinat.

Rama: Nuk mjafton të takosh ata të Pfizer dhe të bësh lypësin.

Gazetari: Arben Ahmetaj ka treguar një detaj, nuk ngrihej Edi Rama nga zyra pa i marrë një “po”.

Rama: Unë isha gati t’i ulesha në gjunjë atje te dera dhe t’i thoja “nuk iki”. E mendoni dot Lulin të ulet në gjunjë dhe të thotë “nuk iki”? Luli pot ë ulet në gjunjë, e zë gjumi aty.