Del skenari, ja si udhëzohen konkurrentët e Përputhen që të sillen në takime, nga veprimet deri tek deklaratat se çfarë duhet të thonë (Foto)

Që në nisje të emisionit “Përputhen”, autorja e programit ka marrë akuza se ajo po bën lojë dhe se çdo gjë është pjesë e një skenari. Ajo, bashkë me konkurrentët e kanë mohuar këtë gjë, edhe shumë situata e shtojnë dyshimin.
Ky skenar duke filluar nga fjalet qe duhet te thuhen gjate emisionit, deri tek veprimet dhe deklaratat e konkurenteve.

Prova e pare qe vjen per keto akuza eshte kjo foto ku duket skenari i takimit mes Atdheut dhe Antoneles.Ne kete skenar jane te shkruara edhe fjalet qe dy protagonistet duhet te thone,gjithashtu edhe pyetjet qe Bora duhet te drejtoje gjate puntatave.

Per te pare vertetesine e kesaj skalete nuk na mbetet gje tjeter vecse te presim transmetimin e takimit te Antoneles dhe Atdheut dhe te shohim perputhshmerine me kete foto.