Gruaja i telefonon policisë plot 999 herë, ja arsyeja që do ju habisë

Veç gruas që ankohej gjithë kohën, nga ana tjetër e telefonit, gjatë telefonates, dëgjohej edhe zëri i një burri, i cili thoshte se i kishin sjellë biskota, pa ia kërkuar askush.

Telefonata u bë publike gjatë fushatës #ThinkBefore YouDial (mendoni përpara se të telefononi).

Policia e Met shkruante në Twitter:

“999 telefonata vetëm për të thënë se u kishin sjellë biskota, salsiçe dhe patate më shumë sesa kishin porositur. Një telefonatë pa asnjë problematikë që ka zenë kohën e policëve, duke vënë në rrezik persona të tjerë që mund te kenë pasur nevojë reale”.

Veç gruas që ankohej gjithë kohën, nga ana tjetër e telefonit, gjatë telefonates, dëgjohej edhe zëri i një burri, i cili thoshte se i kishin sjellë biskota, pa ia kërkuar askush.

Telefonata u bë publike gjatë fushatës #ThinkBefore YouDial (mendoni përpara se të telefononi).

Policia e Met shkruante në Twitter:

“999 telefonata vetëm për të thënë se u kishin sjellë biskota, salsiçe dhe patate më shumë sesa kishin porositur. Një telefonatë pa asnjë problematikë që ka zenë kohën e policëve, duke vënë në rrezik persona të tjerë që mund te kenë pasur nevojë reale”.