Rama jep njoftimin urgjent: Brenda pak orëve do të…

Kryeministri Rama i ka dhënë zgjidhje edhe problemit të qytetarëve të cilët kanë hasur vështirësi nëpër banka për këstet e kredive të biznesit.

Rama njofton se brenda pak orëve një grup i përbashkët pune do të shkruajë një dokument të përbashkët që do ta firmosë ai dhe gurvenatori i Bankës së Shqipërisë.

Postimi i plote

? LIDHUR ME ANKESAT QË MË KANË DËRGUAR DISA PREJ JUSH, TË CILËT KANË HASUR SOT VËSHTIRËSI NËPËR BANKA PËR KËSTET E…

Gepostet von Edi Rama am Dienstag, 17. März 2020