Mbajtja e shtëpisë për një kohë të gjatë mbyllur, lagështia dhe mungesa e ajrimit të përditshëm janë disa prej shkaqeve që çojnë në shfaqjen e mykut në ambientet e ndryshme të shtëpisë. Për t’u zhvilluar, mykut i duhet një ambient i përshtatshëm dhe natyrisht lagështia. Kur zhvillohet, ai fillon...
Të gjithë e duam më të mirën për familjarët dhe miqtë tanë. Financat përbëjnë një brengë të përditshme të njerëzve, dhe zakonisht këto probleme ndahen me më të dashurit, për të kërkuar ndihmë nga ta. Ndihma financiare duhet të jetë e kufizuar, kjo sepse në shumicën e rasteve huazimi i...
Gazetarja Mira Kazhani i është kthyer ashpër gazetarit Blendi Fevziu, i cili deklaroi ditën e sotme se për të ishte e papranueshme që gazetarët të paguhen nga struktura të tjera. “Shpeshherë shumë analistë ftohen në debate jo për të dhënë mendim të paanshëm, por për të dhënë mendim të anshëm....
Jeni duhanpirës? Dëshironi ta lini duhanin, por nuk dini si? Kjo kërkon durim dhe metoda të shëndosha për ta arritur qëllimin. Më poshtë ndjekeni shembujt në mënyrë që të ju lehtësohet kjo rrugë: Vendosni një datë Është e rëndësishme që të jeni të bindur për vendimin që keni marrë. Mënyrat janë të...
Një i burgosur që po tenton të arratiset, përballet me 3 pengesa. Në njërën dalje ndodhet një qen i egër, në një dalje tjetër është një bombë e cila do shpërthejë brenda 5 minutave dhe në daljen e fundit ndodhet një rojë i armatosur. Cilën dalje duhet të zgjedhë...
Interpretimi i gjuhës së trupit tonë është i rëndësishëm për njohjen e aspekteve interesante. Shikoni me kujdes footgrafinë dhe zgjidhni pozicionin që merrni kur flini me partnerin. Nëse përgjigjja juaj është ‘Unë fle në të gjitha pozicionet’, ekziston një pozicion që ju e praktikoni më shpesh. 1. Dorë për dore-...
Në raste emergjence gjëja e parë që na shkon në mendje është të marrim një këshillë nga të afërmit tanë. Megjithatë ndonjëherë as kjo nuk do të na ndihmonte. Më poshtë ju sjellim disa udhëzime çfarë duhet të keni parasysh në këto raste sipas ‘Bright Side’: 1-Vendosja e akullit Në raste...
Ke një numër të preferuar? E ke pyetur ndonjëherë veten nëse ka të bëjë kjo me personalitetin tënd? Më poshtë ju informojmë për një panoramim të disa anëve të personalitetit që mund të jenë të lidhur me numrin e preferuar të dikujt. Ndihu i lirë të ekzaminosh informacionet më...
Në këtë artikull ju paraqesim 4 mënyra për të evituar njerëzit e padenjë për të qendruar me ty apo për të bashkëvepruar me ta. Bëjeni në mënyrë të respektueshme: Një buzëqeshje Kur dikush është i paedukatë ndaj teje, ndihesh shpesh i zemëruar dhe do t’ia paguash me të njëjtën monedhë....
Domatet dhe Specat e mbushura me oriz mbeten një nga recetat më të preferuara të shqiptarëve sidomos kur ato gatuhen nga duart e amvisave shqiptare. Është një nga gatimet më të vjetra e të shijshme të kuzhinës tradicionale shqiptare. Fantastike për t’u shijuar në çdo kohë dhe shumë të thjeshta...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com