kryetitull Archives - Tema e Ditës
Më datë 15.03.2018 Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës se Parë Durrës ka regjistruar procedimin penal nr 447 të regjistruar në ngarkim të Adriatik Llallës për veprat penale të “Refuzimit për deklarim, mosdeklarimit, fshehjes ose deklarimi i rremë i pasurisë, interesave private të zgjedhur dhe nënpunësve publikë ose i çdo...
Dosja që ka Prokuroria për aferën e CEZ, mund të tronditë politikën shqiptare. Deri më sot në organin e akuzës kanë shkuar me dhjetëra dosje korrupsioni, për ministra, ish-ministra, deputetë dhe funksionarë të lartë, por askush nuk u dënua. Dosjet u mbyllën në heshtje nga organi i akuzës, ndërsa ato pak...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com