Jeni duhanpirës? Dëshironi ta lini duhanin, por nuk dini si? Kjo kërkon durim dhe metoda të shëndosha për ta arritur qëllimin. Më poshtë ndjekeni shembujt në mënyrë që të ju lehtësohet kjo rrugë: Vendosni një datë Është e rëndësishme që të jeni të bindur për vendimin që keni marrë. Mënyrat janë të...
Nëse do të fillosh një frymë të re gjatë këtij viti në marrëdhënien në çift, pse nuk përfiton nga disa këshilla të cilat do të të ndihmojnë për të të orientuar në një marrëdhënie të re, e cila fillimisht kërkon që të lësh mëngjanë disa gabime. Më poshtë janë...
Keni pritur kaq gjatë për të blerë një çantë origjinale? Pasi keni ruajtur disa para mënjanë është shumë e drejtë që të blini një çantë origjinale. Por gjithmonë duhet të keni parasysh se ka shumë çanta që shiten si origjinale dhe vetëm të tilla nuk janë. Për të bërë zgjedhjen...
​Dhimbjet e dhëmbëve janë vërtet të vështira. Kush ka probleme të vazhdueshme me dhëmbët e di sesa e vështirë është t’i përballosh ato. Ndonjëherë kemi “frikë” të shkojmë tek dentisti dhe provojmë zgjidhje shtëpiake për të qetësuar dhimbjen e tyre.Bright Side ka disa këshilla për t’ju dhënë nëse keni...
Nganjëherë për të ruajtur para duhet thjesht të filloni. Studimet tregojnë se shprehia e të kursyerit dhe përgjegjësia ndaj parave është shumë me rëndësi për mirëqenien tuaj. Një ndër këshillat kryesore për kursimin e parave është që të vendosni një qëllim. Kjo është mënyra më e mirë, sepse kështu do të...
Sipas Departamentit Kombëtar të Shëndetit të Londrës , duhanpirësi mesatar ka nevojë për mbi 5.000 cigare në vit, që do të thotë se ata duhet të shpenzojnë shumë para për t’i blerë ato. Kriza ekonomike dhe ardhja e cigareve elektronike e kanë bërë të lehtë që shumë njerëz të lënë...
Pakujdesia në timon mund të shkaktojë tragjedi të mëdha. Drejtimi i mjetit me shpejtësi, apo nën efektin e alkoolit janë vetëm dy prej shumë gjërave që e bëjnë të rrezikshëm udhëtimin. Raportohet se 1.3 milionë njerëz humbin jetën në mbarë botën si pasojë e aksidenteve rrugore çdo vit dhe kjo...
Nëse doni të mësoni diçka të caktuar, atëherë paraprakisht ju nevojiten dy lloje të njohurisë: Njohuritë rreth lëndës në fjalë, si matematika, historia apo programimi dhe njohuri rreth mënyrës se si funksionon mësimi. Lajmi i keq është se sistemi jonë i edukimit shpeshherë e shmangë njërën nga këto dyja. Kjo...
Edhe nëse nuk punon për një kompani që ofron tavolina, apo letra murale, ju mund ta bëni ditën më të larmishme me disa sekrete dizajni. Produktiviteti mund të zbresë edhe në zyrën tënde. “Zyrat e mrekullueshme nga ato të zakonta i diferencon masa në të cilën plotësohen nevojat bazike emocionale...
Dëshironi të bëheni sipërmarrës të suksesshëm? Duhet të mësoni nga ata që ia kanë dalë, që nga kursimet tek investimet e zgjuara. Nëse dëshironi të jeni më të mirë, duhet të mësoni nga më të mirët. Njerëzit e suksesshëm duhet shpesh të shohin nga njerëz të tjerë të suksesshëm si...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com