Shqiptarja përjeton momente tmerri, ish-bashkëshorti i futet në banesë dhe tentonte përdhunojë ndërsa flinte

Një 34-vjeçare nga Shqipëria ka përjetuar momente tmerri ndërsa ishte duke fjetur dhe partneri i saj iu fut në banesë duke tentuar që ta përdhunonte.

Një 34-vjeçare nga Shqipëria ka përjetuar momente tmerri ndërsa ishte duke fjetur dhe partneri i saj iu fut në banesë duke tentuar që ta përdhunonte.

41-vjeçari ka hyrë nga dera e ballkonit ndërsa ajo ishte duke fjetur, por britmat e gruas dhe telefonata në polici e ka shpëtuar atë.

Sakaq, autori është vënë në prangat e policisë.