Aeroporti i Rinasit dhe bën njoftimin e rëndësishëm!

Aereporti i Rinasit ka dalë me një njoftim pas su’lmit ki’bernetik në sistemit TIMS.Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, bën me dije se pavarësisht problemeve momentale me sistemin TIMS nuk ka asnjë ndërprerje në aeroport.

“Fluturimet e nisjes dhe mbërritjes vazhdojnë sipas planit, megjithatë, ju lutemi të jeni të pranishëm në TIA 2:30 orë përpara për të shmangur çdo shq’etësim.”- thuhet në njoftim.