Hodhi tre pika vaj ulliri të ngrohtë, nuk do ta besoni se çfarë i ndodhi me veshët

Dylli ose flluska e panevojshme e veshit, siç është termi shkencor, duhet të hiqet në mënyrë natyrale dhe jo me përdorimin e një shtupe pambuku, pasi gjendja mund të përkeqësohet ose të shkaktojë infeksion. Edhe cila është mënyra më e sigurt dhe më e natyrshme për të larguar këtë torturë? Por sigurisht vaji i ullirit.

E kemi parë që vaji i ullirit përveç përdorimit të tij klasik ka edhe shumë veti të dobishme në shëndetin tonë.

Vaji i ullirit ka veti antiseptike që reduktojnë rrezikun e otitit. Zbut inflamacionin dhe ndihmon në heqjen e alveolave ??për të pastruar kanalin e veshit. Më poshtë do të shihni saktësisht se si duhet ta përdorni.

Materiale

3 pika vaj ulliri të nxehtë
1 pikatore
Udhëzime

Ngrohni pak vaj ulliri dhe hidhni dy deri në tre pika në veshin e mbyllur.
Prisni dhjetë minuta derisa qeliza të zbutet.
Më pas anoni kokën anash që vaji dhe flluska të mbarojnë.