Publikohet video që po ‘thyen’ rrjetin/ Një qytetar del lakuriq në mes të Vlorës dhe ecën i pa shqetësuar në bulevard

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në qytetin e Vlorës. Një djalë i ri në moshë ka dalë nudo në bulevard dhe ecën pa u shqetësuar fare.

Ai ecën i zhveshur teksa rruga është e mbushur me njerëz dhe dyqanet janë të gjitha hapur.

VIDEO => https://www.youtube.com/watch?v=yiwkfjRc8vE