Të qeshura dhe ulërima në shtëpinë më të famshme/ Të gjithë këmbët përpjetë për provën e javës, njëri grup dështon, ena me ujë derdhet mbi kokat e banorëve (VIDEO)

Prova e tyre për buxhetin konsiston në mbajtjen me këmbë të një ene me ujë pa e derdhur atë.Ata do të duhej të ndaheshin në 3 grupe.
2 grupe përbëhën nga 5 persona dhe 1 grup nga 4.Për realizimin e provës ata do të duhet të veshin të gjithë çorape,të shtrihen në tokë dhe duke përdour vetëm këmbëm do të mbajnë ekuilibrin që ena me ujë të mos rrëzohet.
Duket se grupi 3:Beatrix,Sarah,Sabian,Aantonela dhe Pm se nuk e kanë realizuar me sukses provën e tyre duke mos mundur të mbajnë ekuilibrin.

Mbetet për t’u parë së sa do t’ja dalin banorët të sigurojnë të ardhurat maksimale për nevojat e tyre.

VIDEO => https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed