“Pse i bën dëm vetes”/ Pasi humbi ndjenjat në spektakël, Fifi merr vendimin e menjëhershëm dhe i shkruan letër vetes: A ke mendu ndonjëherë që…

Pas incidentit të ndodhur gjatë spektaklit live të ‘Big Brother Vip’, kur Fifit i ra të fikët, pas një debati mes saj dhe opinionistes Balina, këngëtarja ka vendosur t’i shkruajë vetes një letër.
Ajo duket sikur reflekton teksa i bën vetes pyetje që mund të ndikojnë për rrugëtimin e saj në Big Brother. Në letër, Fifi e pyet veten nëse ka menduar të bëjë disa ndryshime në lidhje me të tjerët në mënyrë që të mos dëmtojë veten.
Këtë letër e shkruan teksa qëndron në privatësi, larg banorëve të tjerë dhe merr kohën që i nevojitet për të shkruajtur mendimet e saj.

Letra
E dashur Fifi,

Si je?
A ke mendu ndonjëherë të mos i marrësh gjërat aq përzemër?

A ke mendu ndonjëherë me e kuptu që jo çdokush do bëhet njish me atë që ti percepton?

A ke mendu ndonjëherë që nuk është e domosdoshme t’u pëlqesh të gjithëve?

A ke mendu ndonjëherë ta vlerësosh veten më shumë për atë që je ti, jo për atë çfarë duan të tjerët që ti të jesh?

A ke mendu ndonjëherë që jo të gjithë do të të respektojnë?

PSE I BËN DËM VETES?

A ke mendu ndonjëherë që duhet të strukësh mendimet dhe të fillosh mos të përkujdesesh për të tjerët më shumë se për veten?

Jo çdo kush do të të kuptoj.

Jo çdo kush do ta marrë mendimin për bazë.

Jo çdo kush do të të dojë.