“Janë kthyer në qymyr”, ministri i Brendshëm:Unë kurrë nuk kam parë diçka të tillë!

Ministri i Brendshëm bullgar, Bojko Rashkov ka bërë një deklaratë tronditëse për aksidentin që ndodhi mëngjesin e sotëm në Bullgari.
Gjatë një deklarate për mediat Rashkov nga përshkrimi e ka bërë të duket se vendi i ngjarjes ishte një skenë e vërtetë horrori. Teksa sipas tij njerëzit ishin dëmtuar tërësisht dhe kjo ka bërë që viktimat të ishin të vështirë për t’u identifikuar.
Gjatë një deklarate për mediat Rashkov nga përshkrimi e ka bërë të duket se vendi i ngjarjes ishte një skenë e vërtetë horrori. Teksa sipas tij njerëzit ishin dëmtuar tërësisht dhe kjo ka bërë që viktimat të ishin të vështirë për t’u identifikuar.