Tensionohet situata / Veprimi i kryeministrit Rama në mes të Kuvendit “tërbon” demokratët

Tensionohet situata në Kuvend.
Kryeministri Rama ka mbledhur të gjitha fletët e grisura të votimit që opozita ka hedhur në tokë, për të kundërshtuar votimin e Kryetares së Kuvendit Lindita Nikolla. Ndërsa ka shkuar të votojë, Rama është ndalur të mbledhë fletët e hedhura në tokë nga opozita. Kjo ka shkaktuar duatrokitje mes socialistëve, por kundërshti nga opozita.

Belind Këllici, në komisionin e votimit tha se ato janë materiale zgjedhore dhe nuk duhen prekur.