Rama kërkon dekretimin e ministrave, Ilir Meta merr vendimin përfundimtar

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar qeverinë Rama 3. Mësohet se dekretet Rama ia ka dërguar Kuvendit.

Kujtojmë se asnjë nga 16 ministrat e qeverisë Rama 3 nuk është nën hetim, njoftoi SPAK, presidentin Ilir Meta të martën.

Meta i kërkoi të dielën Prokurorisë së Përgjithshme dhe Prokurorisë së Posaçme Antikorrupsion informacion mbi ministrat e qeverisë Rama.

Kujtojmë se asnjë nga 16 ministrat e qeverisë Rama 3 nuk është nën hetim, njoftoi SPAK, presidentin Ilir Meta të martën.

Meta i kërkoi të dielën Prokurorisë së Përgjithshme dhe Prokurorisë së Posaçme Antikorrupsion informacion mbi ministrat e qeverisë Rama.