Ku po shkon kjo botë? Gruaja zbulon se burri kishte dhe dy gratë tjera, flinte me radhë dhe ja si gënjente

Përherë e më shumë po dëgjojmë histori që të lënë pa fjalë. E tillë është edhe historia e tri grave që kanë zbuluar se burri që kishin dilte me të treja në të njëtjën kohë.

Të treja jetojnë në Amerikë. Abi Robert zbuloi se burri i saj kishte dhe dy gra të tjera në të njëjtën kohë. Më pas ajo i takoi dhe u tregoi se çfarë kishte bërë ai. Të gjithë historinë ato do ta dokumentojnë dhe do e transmetojnë online.

Ajo tha:
Tani që e zbulova se çfarë bën ai, jam shumë e qetë. Kemi zbuluar mendojmë se kemi një jetë ëndërrash. Thoshte se kishte një punë të dytë dhe se e bënte me radhë se si flinte me ne.”

Historia e tyre është bërë virale dhe po diskutohet kudo. Dhe ndonjëherë është e vështirë ta pranosh se burri me të cilin jeton të ka ma shtruar.

Burimi: Washington Post/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.