“Dridhet Sala e Iliri”/ Ministrja Spiropali ‘thyen’ rrjetin, publikon videon që i thotë të gjitha

Ministrja Elisa Spiropali ka ndarë në rrjetet sociale një video e cila po shpërndahet me shpejtësi. Spiropali shfaqet në makinë duke recituar vargjet e Fan Nolit, tekstin e të cilës e ka përshtatur me emrat e politikanëve shqiptarë.

RECITIMI I SPIROPALIT:

Dhe një zë vëngon nga lumi, na bucet na zgjon nga gjumi, se mileti po gatitet, se Luli lebetiet, se pëlcet kërcet furtuna, fryhet Vjosa derdhet Buna, skuqet Semani dhe Drini, dridhet Sala dhe Liri, se pas vde kjes ndriti jeta dhe kudo gjëmon trumbeta ngrehuni dhe bjeruni, korini dhe shtypini, katundarë dhe punëtorë, që nga Shkodra gjer në Vlorë. Selam nga Fan Noli.

VIDEO https://www.instagram.com/p/CNNZxylBt3J/?utm_source=ig_embed