VIDEO/ Vazhdojne ende protestat në Greqi, e reja revoltohet dhe nxjerr gj*ksin në transmetim live

Për shkak të shtrëngimit të masave anti-COVI|D në Selanik të Greqisë, qytetarët janë revoltuar dhe kanë “pushtuar” rrugët duke protestuar kundër tyre.

Protesta ka nisur përmes një thirrjeje në internet dhe shumë shpejt ajo u bë masive.

Disa prej protestuesve kanë zgjedhur të mbulojnë fytyrën me maska “Anonymous”, duke thënë të sinkronizuar

Ajo çka ka tërhequr vëmendjen më tepër ka qenë pikërisht një vajzë e cila ka zgjedhur të protestojë ndryshe! E reja ka ngritur bluzën dhe ka zbuluar gj*ksin live në formë revolte, duke habitur shikuesit.

Aktualisht numri total i infektimeve ka shkuar 192,270, ndërkohë që ai i v1ktimave është 6,534 në të gjithë vendin që nga fillimi i pandemi

Pavarësisht vijueshmërisë së vaksinimit kundër COVI|D-19 në Greqi dhe shtrëngimit të masave anti-COVI|D situata epidemiologjike në vend është në një pikë kritike.