E trishtë! Humb jetën doktori i njohur (EMRI)

Një lajm i trishtë vjen nga qyteti i Librazhdit.Ka ndërruar jetë sot doktor Gjergji Dhono, duke lënë një boshllëk të madh jo vetëm tek familja e tij, por tek të gjithë miqtë dhe komuniteti i Librazhdit.

Ai ishte një ndër mjekët më të nderuar dhe më të aftë, gjithmonë pozitiv dhe i buzëqeshur me pacientët. Homazhet zhvillohen tek “Rruga e Kavajës”.