Dhjetë gjërat që duhet të bësh gjithmonë

1.Bëj një dush

Edhe nëse nuk dëshiron dhe nëse je më rehat në krevat, ngrihu dhe futu nën dush. Do të lirohesh nga gjithë energjia negative e mbledhur gjatë ditës.

2.Vendos parfumin tënd më të mirë dhe mos harro buzëkuqin. Kjo do të të japë besim.

3.Përdor rrobat më të mira

Mos prit për një rast më të rëndësishëm për të veshur atë që të bën të ndihesh mirë dhe në harmoni me gjëndjen tënde të brendshme.

4.Lërë shtëpinë tënde pavarësisht nëse nuk ke asnjë për të vizituar. Vëri zinxhirin qenit dhe dil jashtë. Nuk ke një qen? Shumë mirë, merr një libër dhe shko në parkun më të afërt. Ose ulu në qetësi dhe beko kalimtarët. Kjo do të shtojë dridhjen e trupit tënd.

5.Buzëqesh çdo ditë, pak nga pak do t’a bësh pa e vënë re dhe do të ndihesh shumë më mirë. Dhe kush të rrethon do të ta kthejë me një buzëqeshje. Është mënyra më e thjeshtë për t’a bërë ditën tënde më të bukur.

6.Bëj një kapriço të mirë dhe delikat. Llastohu. Një dëshirë nuk do t’i bëjë keq askujt.

7.Duaje veten tënde! Duket e lehtë. Shikohu në pasqyrë me respekt dhe gëzim.

Nëse nuk ke asgjë të mirë për t’i thënë vetes tënde, rri në heshtje.

Kujtohu se zëri yt i brendshëm po të flet dhe … foli vetes tënde me dashuri dhe me mirësi.

Nëse nuk mëson të respektosh peshën tënde të tepërt, gjatësinë, përmasat e gjoksit, strijat, celulitin, është e lehtë që dikush të përfundojë në privatësinë tënde.

8.Kujtohu se gjithçka kalon. Asgjë nuk zgjat përgjithmonë.

Lëri lotët e tu të bien por mos rri në dhimbje. Mos rri i ankoruar tek dhimbja.

Nesër do të nisësh të shohësh se si, pavarësisht plagëve, do të shërohesh.

9.Largo nga jeta jote çdo person që të ka mërzitur ose të ka bërë të ndihesh keq.

Mos u var plotësisht prej tyre dhe nëse ndikon në humorin tënd, mëso të thuash jo dhe dil nga linja.

10.Rri me ata që të bëjnë të ëndërrosh, që të shtyjnë të përmirësohesh, që shohin në ty magjinë që ke dhe që të bëjnë të lumtur.