Rama nxjerr pamjet dhe jep njoftimin e rëndësishëm: Askush nuk e besonte!

Kryeministri Rama shprehet se vaksinimi i krejt popullit shqiptar do të përfundojë më shpejt se sa shumëkush mund ta mendojë sot.

“Ashtu siç po bëhet realitet Rindërtimi i shtëpive, shkollave, qendrave shëndetësore e lagjeve të reja, çka askush nuk e besonte kur ra tërmeti shkatërrimtar, ashtu do të bëhet realitet Vaksinimi i krejt popullit, më shpejt se sa shumëkush mund ta mendojë sot.

*Tiranë, ku sot vaksinimi vazhdoi me bluzat e bardha të Durrësit, Matit, Bulqizës, si edhe me banorët e Shtëpisë së të Moshuarve e personelin e kujdestarëve të tyre, shkruan Rama.