VIDEO/ E përjashtuan nga ekipi, futbollistja hap faqe për të rritur

Madelen Urajt, u përjashtua nga klubi anglez i Çarlton në fillim të dhjetorit, pas disa videove ku u pa duke konsumuar alk00l dhe pije të tjera të ndaluara.

Pas largimit, 22-vjeçarja ka menduar një mënyrë tjetër për të tërhequr vëmendjen e të gjithëve, tashmë që nuk është në fushë.

Ajo nëpërmjet faqes së saj, njofton ndjekësit se ka hapur një faqe për të rritur dhe të gjithë mund ta gjejnë atje.

Urajt ka postuar një video së fundmi me bìkìni, teksa shkruan:

“Shikoni në bio”, aty ku ishte edhe linku për faqen për të rritur të cilën ajo ka krijuar.