Rama paralajmëron ndryshimin e madh në këtë qytet të Shqipërisë

Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në Facebok tha se në Vlorë pavarësisht reshjeve shumë të dendura, largimi i ujit ishte i shpejtë dhe ndërkohë do të vijohet me 3 projektet e fundit që mbyllin zinxhirin e investimeve për kanalizimet.

Postimi i Ramës

Vlorë – Pavarësisht reshjeve shumë të dendura, largimi i ujit ndryshe nga çfarë ndodhte deri para disa vitesh ishte i shpejtë dhe ndërkohë do të vijohet me 3 projektet e fundit që mbyllin zinxhirin e investimeve për kanalizimet dhe lehtësimin maksimal të ngarkesës së ujit në kohë reshjesh intensive????

#VloraqëDuam

VIDEO=> https://www.facebook.com/edirama.al/videos/3506907736074611