Përgjimet e antimafias italiane, Ilir Beqaj jep mesazhin e fortë: Ju tregoj se çfarë do të ndodhë në vijim!

Deputeti i Partisë Socialiste, Ilir Beqaj ka komentuar sùlmet dhe akùzat e bëra në prag të fushatës zgjedhore nga opozita mbi përgjimet e antìmafias italiane për grupin màfioz “Ndrangheta”.

Ai tha se kjo do të jetë flluskë e radhës.

“Besoj se nuk është e papritur kjo sjelle e Partisë Demokratike. PD sot është jashtë sistemit politik. Ka angazhim të strukturave të ligjit për të hètuar këtë gjë. Një sipërmarrës që gjoja është akùzuar, ka deklaruar se ka 25 vjet që merret vetëm me furnizimin e oksigjenit për spitalet tona. Besoj se edhe kjo do të jetë flluskë e radhës”, tha ai për Vizion Plus.