Nuk ndalet kryeministri Rama, jep lajmin e mirë që në mëngjes (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me lajmin e mirë se fermerët pas skemës së re mbështetëse për bujqësinë mund të aplikojnë online në shërbimin e ri në e-Albania për të përfituar naftë falas.

“MIRËMËNGJES

dhe me lajmin e mirë për fermerët që pas skemës së re mbështetëse për bujqësinë mund të aplikojnë online në shërbimin e ri në e-Albania për të përfituar NAFTË FALAS, ju uroj fundjavë të mbarë

***nga çdo cep i Shqipërisë klikoni në https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx…

0 Akcizë

0 Taksë Qarkullimi

0 Taksë karboni

Aplikimet nga data 15 janar- 25 shkurt 2021. VIDEO ju njeh me hapat e thjeshtë!”, shkruan kryeministri Rama.