Nuk ndalet kryeministri Rama, del në terren dhe jep lajmin tjetër të mirë

Kryeministri Edi Rama që prej ditës së djeshme ndodhet në qytetin e Vlorës ku po inspekton nga afër projektet që po realizohen në këtë zonën nën drejtimin e qeverisë së tij.

Teksa jep detajet mbi zonën e Lumgomares, e cila tashmë po merr trajtë, Rama shkruan se kjo do të jetë një hapësirë publike me 5 yje dhe me standarte europiane.

“Vlorë – Po merr formë Lungomare+ me 1 kilometër plazh të kombinuar urban dhe natyral, pishinën olimpike e pishinën e fëmijëve, parkingun nëntokësore, shëtitoren e pishave, si edhe njësitë e reja të shërbimit për pushuesit në standardet e një hapësire publike turistike me 5 yje

#VLORAqëDUAM”, shkruan kryeministri Rama.

VIDEO=> https://www.facebook.com/edirama.al/videos/117075630194395